Verkoop je sloopauto snel en eenvoudig

Heeft u een kapotte auto dan wel een auto met een verlopen APK keuring voor de deur staan? Als u een dergelijke auto wilt verkopen is het vaak leuk als dit ook snel gebeurd en u nog ook een goede prijs voor kunt verkrijgen voor de auto. U kunt natuurlijk proberen de auto particulier te verkopen via het internet. Maar de meeste consumenten zijn niet op zoek naar een oud barrel met tal van gebreken en de ellende van iemand anders. De kosten voor het repareren van een dergelijke auto zijn vaak hoger als dat de auto zelf nog waard is. Zeker als het een diesel is dan heeft de auto vaak ook nog eens hoge vaste maandlasten. Veel particulieren willen daarom snel van hun oude auto af zodat ze geen onnodige kosten maken. Maar hoe verkrijg je nou ook nog een leuke vergoeding voor je sloopauto? Als u een beetje handig bent heeft u zo verschillende partijen benaderd die allemaal belangstelling hebben in uw oude auto!

Vraagprijzen en verkoopprijzen zijn wellicht niet hetzelfde! Zeker niet als het om een oude auto gaat veel oude auto’s worden namelijk helemaal niet verkocht! Het staat namelijk vrij om uw auto Marktplaats te adverteren wellicht is er iemand met twee rechterhanden die nog wel brood ziet in het repareren van uw klusauto. Maar voor de meeste sloopauto’s is dit niet het geval. Op het internet staan werkelijk waar duizenden advertenties van auto’s van een paar honderd euro! Ook auto handelaren hebben vaak een handjevol auto staan welke via in ruil zijn verkregen en niet meer kunnen worden verkocht omdat de APK reparatie te duur is. Deze kost gewoonweg meer als de dagwaarde van het voertuig. In een dergelijke situatie kunt u het beste gebruik maken van een goede inkooppartij voor uw sloopauto. Het auto inkoopbedrijf betaalt immers direct een vast bedrag voor de auto zal er ook voor zorgen dat het voertuig binnen enkele dagen bij u is opgehaald! Dit is vaak gratis! U kunt het natuurlijk proberen om de auto net de staat verkopen en wellicht te wassen en te poetsen maar wij begrijpen heel goed dat niet iedereen hier nog zin heeft. De meeste particulieren hebben wel wat beters te doen Vaak worden er voor sloopauto’s nog best wel hoog bedrag betaald! Natuurlijk speelt hierbij het merk type en model een belangrijke rol! De leeftijd is ook van groot belang! Maar soms ook het gewicht!

Snelle verkoop is vaak gewenst!

De meeste particulieren zitten niet te wachten op dubbele maandlasten. Twee auto’s in de verzekering, wegenbelasting helemaal nergens goed voor. Vaak is bij de verkoop van de sloopauto snelle afhandeling gewenst. Zeker wanneer de APK vervaldatum reeds is verlopen moet u opletten dat u geen onnodig bekeuringen verkrijgt. De RDW controleert namelijk of dat uw auto voldoet aan de jaarlijkse apk-keuring. Dit gebeurt geheel automatisch is uw APK met een bepaalde periode overschreden dan krijgt u geheel automatisch een bekeuring op de deurmat. Dit is zonder van uw geld! Zorgen daarom voor dat u uw sloopauto verkoopt voor het einde van de apk-keuring datum. Mocht u de auto willen behouden schorsen dan moet u het voertuig buiten de openbare weg stallen. Wij begrijpen heel goed dat dit voor de meeste mensen die in de stad wonen geen doen is. Op sommige locaties is vaak maar een parkeervergunning mogelijk laat staan staan dat u een tweede auto zo in de straat kunt parkeren. Wanneer u in het bezit bent van een oude auto kunt u geheel vrijblijvend een sloopauto taxatie aanvragen op www.sloopauto-online.nl aan de hand van uw kentekengegevens verkrijgt u een direct overnamebod! Wilt u akkoord gaan met dit bod dan kan de sloopauto binnen enkele dagen kosteloos bij u worden opgehaald. U ontvangt dan een geldige vrijwaringsbewijs en heeft geen omkijken meer aan de oude auto! U sloopauto verkopen is heel eenvoudig, kijk hier